ANKARA / KEÇİÖREN - Katip Çelebi Anadolu Lisesi

Dr. Zülkarneyin AVCI - Müdür

1968 Erzincan - Kemah doğumluyum. İlk ve Orta öğrenimimi Kemah´ta tamamladım. Kemah İmam-Hatip Lisesinden 1986 yılında mezun oldum. 1991 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra,  Lisans Üstü eğitim çalışmalarım devam ettim. Temel İslam Bilimleri Tefsir Anabilim Dalında Yüksek Lisans ve Doktora eğitimimi tamamladım. Keçiören Kalaba Lisesinde 1991 yılında başladığım öğretmenlik mesleğine, Keçiören Anadolu Lisesi ve Kalaba İmam Hatip ortaokulunda  okul müdürü olarak devam ettim. 2016-2018 yılları arasında Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak; 2020-2021 yılları arasında da Talim ve Terbiye Kurulunda Kurul Üyesi olarak görev yaptım. 02.08.2023 tarihinde başladığım Keçiören Katip Çelebi Anadolu Lisesindeki müdürlük görevime devam etmekteyim. Evli ve üç çocuk babasıyım.